Diensten

succesvol overbrengen van je boodschap

wil je versnellen?

Ik kan helpen met…

Optimalisering van je organisatiestrategie door anders en verder te denken. Als uitgangspunt wordt een circulair model als basis genomen, deze gaan we gezamenlijk invullen. Vervolgens wordt de strategie, missie en visie duidelijk(er) en ingebed in de organisatie. Met een gefundeerde communicatiestrategie wordt deze extern uitgedragen om de eigen organisatie, het product of dienst voluit in zijn kracht te zetten.

Strategisch organisatieadvies

Wie ben je, wat is jouw missie en visie? Waarom doe jij wat je doet? En komt dit overeen met de gestelde doelen?

Wat maakt jou tot de juiste partij voor het aanbieden van de betreffende dienst of het product? Wat maakt jou onderscheidend?

Hoe zorg je ervoor dat je niet alleen vandaag, maar ook in de wereld van morgen nog van relevante meerwaarde bent?

Ik help je door samen met jou te sparren, je uit te dagen met kritische vragen en je mee te nemen in een trechtermodel om uiteindelijk tot een advies op maat te komen. Hiermee wordt jouw positionering duidelijk en komt de organisatie (of jijzelf in het geval van personal coaching) optimaal tot z’n recht en behaal je het gewenste resultaat.

Kwartiermaken

Er is een thema, een project of event waarmee je aandacht en resultaat wilt behalen. Hoe zorg je voor voortgang, een energiek team dat gemotiveerd is en door blijft bewegen naar een positief eindresultaat? Door regie te pakken en doorlopend te zorgen voor (her)nieuw(d)e energie. Zorg dat alle hiervoorgenoemde stappen op elkaar zijn aangesloten!

Communicatieadvies

Gehoord en gezien worden. Essentieel voor het realiseren van succes, dit geldt zowel voor in- als externe communicatie. Je creëert verbinding, duidelijkheid, efficiency én resultaat. Daarnaast: het zorgt voor veel meer fun op weg naar het eindresultaat!

Hoe creëer je op een slimme manier zoveel mogelijk bereik en aandacht voor je boodschap? Ik denk graag met je mee.

Workshops, presentaties, cursus of coaching

Wil je meer weten over hoe je communicatie, marketing bij projecten / organisaties die met duurzaamheid werken, kunt inzetten? En ben je benieuwd naar hoe je aan de slag kunt met bewustzijn- en gedragsverandering doordat je de psychologie en sociologie erachter meer gaat begrijpen?

Ik help je graag met de begeleiding om n deze materie om het kwaliteitsniveau in de organisatie te upgraden.

Ik heb de antwoorden

Stel je vraag

maak kennis met mijn opdrachtgevers

wacht niet

Maak een afspraak